Uusi vuosi ja uudet kujeet! Uuden valmentajan ja Method Putkiston esittely

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Kirjaimellisesti. Olen Johanna Österberg, muutoksen ajan uusi valmentaja, sekä Method Putkisto -ohjaaja.

Olen toiminut liikunnan alalla jo noin 15 vuotta. Sekaan on mahtunut liikunnanohjausta urheiluopistolla, liikuntakeskuksilla, psykiatrisen kuntoutuksen puolella, viimeisimpinä vuosina olen tehnyt henkilökohtaista valmennusta. Uusimpana aluevaltauksenani on suomalainen Method Putkisto -menetelmä, joka on vienyt ammatillista osaamistani uudelle tasolle. 

Ajattelin kertoa teille Method Putkistosta sekä itsestäni Muutoksen Ajan toisena valmentajana, mutta tärkein ensin: Kiitos Jennille, jonka kanssa saan tehdä yhteistyötä. Kun kävin ensimmäisen kerran Jennin Muutoksen Ajan- studiolla reilu vuosi takaperin remontin keskellä, sanoin että “Mäkin haluan tälläisen”. Kukapa olisi uskonut, että täällä sitä nyt ollaan itsekin! Osittain Jennin ansiosta, jonka kannustava asenne on ollut sanoinkuvaamattoman tärkeää. Jenni on ollut minulle myös esikuva rohkeudesta ja sinnikyydestä.

Johanna Österberg

Muutamalla sanalla Method Putkistosta:

Suomalainen Marja Putkisto on luonut kehonhallinta- ja huolto menetelmän, joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehon tasapainottamiseen, huoltoon ja hyvinvointiin. Method Putkistossa oppiminen tapahtuu oman kehon kautta tuntemalla ja tunnistamalla ITSE asioita kehossa. Harjoittelun avulla opit huoltamaan kehon perusliikkeitä ja linjaamaan kehoa sen optimaaliseen asentoon. Harjoittelu sisältää syvävenyttelyä, syväjumppaa, keskittymistä ja syvähengitystä, joilla pyritään yhtäaikaa vahvuuteen ja herkkyyteen. Tavoitteena on tasapainoinen keho joka on vapaa liikkumaan läpi elämän. Tulokset näkyvät parempana ryhtinä, ketteryytenä, sekä liikkumisen estetiikkana. 

Method Putkisto on Oppi omasta kehosta. Metodi nimittäin opettaa. Lisäksi olennainen ajatus on, että jokaisella keholla on oma optimi. On sanomattakin selvää, että emme näytä kaikki samanlaisilta, emmekä liiku kaikki samalla tavoin. Kehomme muoto ja rakenne asettaa meille kaikille omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Method Putkisto -harjoittelussa huomioidaan jokaisen kehon ainutlaatuisuus ja edetään oman kehon ominaisuuksia kuunnellen ja kunnioittaen kohti omaa optimia. Harjoittelu vaatii todellista keskittymistä, mutta palkitsee kun kehon sokeat pisteet alkavat muuttua ja tuntua. Säännöllisellä harjoittelulla on kehoa muokkaava ja solakoittavakin vaikutus, kehon asettuessa uuteen asentoon ja aineenvaihdunnan tehostuessa. 

Method Putkisto – harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, Muutoksen Ajan tiloissa, joka muuttuu tiistai iltaisin sekä perjantai aamuisin Method Putkisto POP UP studioksi. Tervetuloa mukaan kokeilemaan uudet innokkaat, sekä jo kokeneemmat Putkisto- treenaajat! Mp:tä voit muuten harjoitella myös yksilötunneilla.

Toimin Method Putkisto -ohjausten lisäksi Muutoksen Ajassa myös toisena valmentajana. Valmennus on henkilökohtaista tai kahdelle hengelle suunnattua. Olen apuna muutoksessasi. Se mitä sinulta vaadin, on vain 100% sitoutumista. Tiedäthän, että muutos on mahdollista VAIN muuttamalla jotakin ja muuttuminen vaatii muutosvastarinnan läpäisyä. Muutosvastarinta, defenssi on osa meitä kaikkia! Voisipa melkein sanoa, että mitä suurempi muutos, sitä suurempi defenssi. Tässä kohtaa tekosyyt kuulostavat ja tuntuvat hirveän järkeviltä ja tässä kohtaa hyvin alkanut muutos usein tyssää. Vanhaan on helppo palata, koska se on niin paljon tutumpaa ja turvallisempaa. Muutos jää vain samalla saavuttamatta. Mutta ei hätää, muutosvastarinnan yli pääsee! Ja tässä kohtaa minä olen vierelläsi. Muistutan sinua päämärästäsi, jotta katseesi ja ajatuksesi pysyy kirkkaasti tavoitteessasi.

Kohtaan sinut sellaisena kuin olet, rennosti ja hymyillen. Toivotan Sinut tervetulleeksi valmennukseeni, olipa tavoitteesi sitten voimistuminen, notkistuminen, kivuttomampi keho tai vaikka arjesta reipaasti selviytyminen.

Muista siis:

Tavoitteet on tehty saavutettavaksi. Tässä sinulle vielä loppuun pari vinkkiä, olipa tavoitteesi tälle vuodelle mitä tahansa.

  1. Sano se ääneen
  2. Priorisoi se
  3. Kulje määrätietoisesti päämäärääsi kohti. 
  4. Pyydä apua (sitä tarvitaan yleensä aina)
  5. Muista, että muutokseen tarvitaan aina muutosta

Katse horisonttiin ja kohti uusia mahdollisuuksia!

Valoa ja Iloa!

Johanna

p. 045 2768600

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *