Palvelut

Personal Training

Lue lisää

Ravintovalmennus

Haluatko oppia tekemään terveellisiä ravitsemuksellisia valintoja ja syömään sopivia määriä? Oppia herkuttelemaan kohtuudella ja hyvällä omatunnolla? Saada vireyttä arkeen? Olipa tavoitteesi parempi terveys tai painonhallinta, autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi.

Lue lisää

Lyhytterapia

Muutoksen Aika® lyhytterapia on matalan kynnyksen luottamuksellista keskusteluapua elämän haasteisiin. Lyhytterapia sopii ennaltaehkäisevästi mielen hyvinvoinnin edistämiseen ja tilanteisiin, joissa mahdolliset mielen haasteet eivät ole vielä pahoin kriisiytyneet.

Lue lisää

Life Coaching

Jokainen meistä on joskus seissyt risteyksessä, jossa ei tiedä, mihin suuntaan kääntyä. Elämän risteyksissä avun voi löytää Life coaching -valmennuksesta. Valmennuksen aiheita voivat olla esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, itsetunto-ongelmat, tunnesyöminen, rohkeuden lisääminen, tunnelukot, ura- tai opiskeluvalinnat, stressi, tulevaisuuden suunnitelmat tai se, ettei yksinkertaisesti tiedä, mitä elämältään haluaa.

Lue lisää

Tunnelukko

Tunnelukko-valmennuksen myötä opit tunnistamaan omat tunnelukkosi ja selviytymiskeinosi. Valmennuksen avulla ymmärrät paremmin omia tapojasi toimia erinäisissä tilanteissa, sekä oivallat käyttäytymisesi syntyjuuret. Tunnelukko-valmennus auttaa sinut matkalle, jonka myötä voit vapautua tunnelukoista ja oppia toimimaan rakentavasti vaikeissakin tilanteissa.

Lue lisää

Ryhmille

Tykkäätkö liikkua pienryhmässä? Saatko voimaa vertaistuesta? Muutoksen Ajan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennukseen on mahdollista lähteä myös pienryhmässä. Jo perinteeksi muodostuneet matalan kynnyksen ulkotreenit liikuttavat kesällä hyvinvointi ja terveys edellä.

Lue lisää

Hyvinvointilomat

Oletko panostanut liian vähän itseesi? Oletko jättänyt oman hyvinvointisi tärkeyslistan viimeiseksi? Olisiko nyt aika voida hyvin? Muutoksen Ajan hyvinvointilomalla saat nauttia omasta ajasta, pitää huolta hyvinvoinnistasi ja ladata akkuja.

Lue lisää

Yksityistilaisuudet

Onko tiedossa polttarit, ystävien iltamat tai jokin muu tilaisuus, johon kaipaisit ohjaajan/valmentajan? Sopisiko teidän päiväänne esimerkiksi viinijooga, liikuntahetki, voimaannuttava valmennus tai unelmakartat?

Lue lisää

Yrityksille

Hyvinvoiva henkilökunta on yritykselle kultaakin kalliimpaa!
Haluatteko pitää henkilökunnastanne hyvää huolta? Muutoksen Aika®  palvelee kaiken kokoisia yrityksiä monipuolisesti.

Lue lisää

Scroll to Top