Ravintovalmennus

Haluatko oppia tekemään terveellisiä ravitsemuksellisia valintoja ja syömään sopivia määriä? Oppia herkuttelemaan kohtuudella ja hyvällä omatunnolla? Saada virkeyttä arkeen? On tavoitteesi sitten parempi terveys tai painonhallinta, niin autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi.

Voi olla, että tiedät paljonkin ravitsemuksesta, mutta et ole onnistunut muuttamaan ruokavaliotasi haluamaasi suuntaan pysyvästi. Jos et juurikaan tiedä ravitsemuksesta, niin ei huolta, aloitamme valmennuksen juuri Sinulle sopivalta tasolta. Muutoksen Ajan valmennuksesta et saa grammamääräistä tiukkaa ruokavaliota, vaan sen sijaan opit syömään riittävän hyvin, kuuntelemaan kehosi nälkä -ja kylläisyyssignaaleja ja tekemään parempia valintoja arjessa, jotka kantavat läpi elämän.

Ravintovalmennus voidaan toteuttaa omana valmennuksena tai osana Muutoksen Ajan valmennuskokonaisuuksia, joiden tarkempi sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaiselle valmennettavalle. Ravintovalmennuksen määrä valmennuskokonaisuudessasi määräytyy lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Valmennuksen tavoitteena on saada ravitsemusmuutoksista pysyviä.

Kaipaatko vain muutaman tapaamisen ravintovalmennusta?
– Siinä tapauksessa Muutoksen Kerta -valmennus voisi sopia sinulle! Valmennus voi sisältää esimerkiksi kaksi tapaamista, joista ensimmäinen on kestoltaan noin 1,5h ja toinen, ns. seurantatapaaminen noin kuukauden päästä, kestoltaan 0,5h, eli yhteensä 2h. Valmennuksessa rakennetaan esimerkkiruokavaliot tarvittaessa jokaiselle viikonpäivälle. Ruokavaliot koostetaan opastuksellani, mutta yhdessä valmennettavan kanssa, jolloin ruokavaliosta saadaan juuri syöjänsä näköinen. Valmennus sopii henkilöille, jotka kaipaavat selkeyttä ja/tai muutosta syömiseen ja ovat itse valmiita opettelemaan terveyttä edistävää syömistä ja sopivia annoskokoja. Valmennus ei sovellu henkilöille, joilla on henkisiä esteitä terveyttä edistävän ruokavalion ylläpitoon, eli esimerkiksi univajetta, stressiä tai rajoittavia uskomuksia. Ruokavalio ei ole grammamääräinen, eikä syömisiä punnita!

Ravintovalmennustapaamisen kesto on 60min. Muutoksen Ajan valmennukset voidaan toteuttaa etänä.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Ajan valmennus Sinulle oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin voit varata veloituksettoman tutustumistapaamisen klikkaamalla tästä. Tutustuminen on maksuton, eikä sido jatkon osalta mihinkään.

Suositus & hinnasto ravintovalmennukselle:

Muutoksen Kerta

Muutoksen Alku

Voit maksaa valmennuksen kuukausierissä. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla! 

Ota yhteyttä!

    Scroll to Top