Ravintovalmennus

RAVINTOVALMENNUS

Haluatko oppia tekemään terveellisiä ravitsemuksellisia valintoja ja syömään sopivia määriä? Oppia herkuttelemaan kohtuudella ja hyvällä omatunnolla? Saada virkeyttä arkeen? On tavoitteesi sitten parempi terveys tai painonhallinta, niin autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi.

Ravintovalmennus on osa Muutoksen Aika -valmennusta, jonka tarkempi sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaiselle valmennettavalle. Ravintovalmennuksen määrä valmennuskokonaisuudessasi määräytyy lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Valmennuksen tavoitteena on saada ravitsemusmuutoksista pysyviä.

Voi olla, että tiedät paljonkin ravitsemuksesta, mutta et ole onnistunut muuttamaan ruokavaliotasi haluamaasi suuntaan pysyvästi. Jos et juurikaan tiedä ravitsemuksesta, niin ei huolta, aloitamme valmennuksen juuri Sinulle sopivalta tasolta. Muutoksen Aika -valmennuksesta et saa grammamääräistä tiukkaa ruokavaliota, vaan sen sijaan opit syömään riittävän hyvin, kuuntelemaan kehosi nälkä -ja kylläisyyssignaaleja ja tekemään parempia valintoja arjessa, jotka kantavat läpi elämän. Valmennustapaamisten kesto on 60min. Muutoksen Aika -valmennus voidaan toteuttaa etänä.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika -valmennus Sinulle oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla jenni@muutoksenaika.fi tai puhelimitse 0442449917 ja sovitaan veloitukseton tapaaminen, joka voidaan toteuttaa kasvotusten tai esimerkiksi puhelimitse.  Veloitukseton tapaaminen ei velvoita jatkon osalta mihinkään.

Hinnasto

Henkilökohtaisen valmennuksen tapaamiset alkaen 49€/kerta, kahdelle valmennuksen tapaamiset alkaen 34,30€/kerta/hlö

Voit maksaa valmennuksen kuukausierissä. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla! 

Ota yhteyttä!