Ravitsemusvalmennus on henkilökohtainen valmennus, jossa keskitymme ravitsemukseen ja henkiseen valmennukseen, jotta ravitsemusmuutoksista saadaan pysyviä. Voi olla, että tiedät paljonkin ravitsemuksesta, mutta jos et ole onnistunut muuttamaan ruokavaliotasi haluamaasi suuntaan pysyvästi, on ravitsemusvalmennus Sinulle sopiva vaihtoehto. Jos et juurikaan tiedä ravitsemuksesta, niin ei huolta, aloitamme valmennuksen juuri Sinulle sopivalta tasolta. Valmennuksesta et saa grammamääräistä tiukkaa ruokavaliota, vaan sen sijaan opit syömään riittävän hyvin, kuuntelemaan kehosi nälkä -ja kylläisyyssignaaleja ja tekemään parempia valintoja arjessa, jotka kantavat läpi elämän. Oli tavoitteesi sitten parempi terveys tai painonhallinta, niin autamme Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi. Ravitsemusvalmennus ei sisällä ohjattua liikuntaa. Ravitsemusvalmennustapaamisten kesto on 60min.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika sopiva paikka Sinulle tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin tule tutustumaan Muutoksen Ajan tiloihin ja palveluihin maksuttomasti kahvikupin äärelle, jolloin istahdamme alas keskustelemaan Sinun tavoitteistasi ja katsomme yhdessä mikä palveluistamme voisi olla Sinulle paras vaihtoehto. Tutustuminen tiloihin ja palveluihin ei velvoita jatkon osalta mihinkään.

Ravintovalmennuksissa valmentajana Jenni.

Mahdollista toteuttaa etävalmennuksena! Etävalmennukset -25% palvelun hinnasta! (ei voi yhdistää muihin alennuksiin)

Hinnasto

Voit valita maksutavaksi kertamaksun tai kuukausierän. Kertamaksun voit suorittaa laskulla tai voit maksaa paikan päällä yleisimmillä pankki -tai luottokorteilla. Kuukausieristä saat laskut sähköpostiisi.
Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla!