Ravintovalmennus

Haluatko oppia tekemään terveellisiä ravitsemuksellisia valintoja ja syömään sopivia määriä? Oppia herkuttelemaan kohtuudella ja hyvällä omatunnolla? Saada virkeyttä arkeen? On tavoitteesi sitten parempi terveys tai painonhallinta, niin autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi.

Voi olla, että tiedät paljonkin ravitsemuksesta, mutta et ole onnistunut muuttamaan ruokavaliotasi haluamaasi suuntaan pysyvästi. Jos et juurikaan tiedä ravitsemuksesta, niin ei huolta, aloitamme valmennuksen juuri Sinulle sopivalta tasolta. Muutoksen Aika® -valmennuksesta et saa grammamääräistä tiukkaa ruokavaliota, vaan sen sijaan opit syömään riittävän hyvin, kuuntelemaan kehosi nälkä -ja kylläisyyssignaaleja ja tekemään parempia valintoja arjessa, jotka kantavat läpi elämän.

Ravintovalmennus on osa Muutoksen Aika® -valmennusta, jonka tarkempi sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaiselle valmennettavalle. Ravintovalmennuksen määrä valmennuskokonaisuudessasi määräytyy lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Valmennuksen tavoitteena on saada ravitsemusmuutoksista pysyviä. Ravintovalmennus voidaan toteuttaa myös omana valmennuksena, jolloin suositeltu tapaamismäärä on kahdeksan tapaamista.

Kaipaatko vain muutaman tapaamisen ravintovalmennusta?
– Siinä tapauksessa ruokavalio kuntoon valmennus voisi sopia sinulle! Valmennus sisältää kaksi tapaamista, joista ensimmäinen on kestoltaan noin 1,5h ja toinen, ns. seurantatapaaminen noin kuukauden päästä, kestoltaan 0,5h, eli yhteensä 2h. Valmennuksessa rakennetaan esimerkkiruokavaliot tarvittaessa jokaiselle viikonpäivälle. Ruokavaliot koostetaan opastuksellani, mutta yhdessä valmennettavan kanssa, jolloin ruokavaliosta saadaan juuri syöjänsä näköinen. Valmennus sopii henkilöille, jotka kaipaavat selkeyttä ja/tai muutosta syömiseen ja ovat itse valmiita opettelemaan terveyttä edistävää syömistä ja sopivia annoskokoja. Valmennus ei sovellu henkilöille, joilla on henkisiä esteitä terveyttä edistävän ruokavalion ylläpitoon, eli esimerkiksi univajetta, stressiä tai rajoittavia uskomuksia. Ruokavalio ei ole grammamääräinen, eikä syömisiä punnita!

Valmennustapaamisten kesto on 60min. Valmennus voidaan toteuttaa etänä.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika® -valmennus Sinulle oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin voit varata veloituksettoman tutustumistapaamisen klikkaamalla tästä. Tutustuminen on maksuton, eikä sido jatkon osalta mihinkään.

Hinnasto (hinnat voimassa 31.12.2023 asti)

Henkilökohtaisen valmennuksen tapaamiset alkaen 55€/kerta, kahdelle valmennuksen tapaamiset alkaen 38,50€/kerta/hlö

Ravintovalmennus x 8 tapaamista yht. 520€

Ravintovalmennus x 2 tapaamista yht. 150€

Voit maksaa valmennuksen kuukausierissä. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla! 

Ota yhteyttä!