Yrityksille

Hyvinvoiva henkilökunta on yritykselle kultaakin kalliimpaa!
Haluatko pitää henkilökunnastasi hyvää huolta?

Muutoksen Aika®  palvelee kaiken kokoisia yrityksiä monipuolisesti. Alla muutamia esimerkkejä yrityksille suunnatuista palveluista. Ole ystävällisesti yhteydessä, niin suunnitellaan juuri teidän henkilöstölle ja budjettiin sopiva kokonaisuus: jenni@muutoksenaika.fi tai p. 044 244 9917.
Mahdollisuus myös tarjoilun järjestämiseen yhteistyökumppanin (Kahvila Kampus) avulla.

Hyvinvointipäivä:
Voimaannuttava valmennus erikseen sovittavan aihepiirin parissa. Suosittuja valmennuksia työyhteisöissä ovat olleet Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja Unelmakartta -työpajat. Kesto 1,5-4h. Lisäksi halutessanne liikuntahetki. Hinnat alk. 400€ + alv.24%.

Koulutuspäivä:
Motivoiva valmennus erikseen sovittavan aihepiirin parissa. Suosittuja valmennuksia työyhteisöissä ovat olleet Vahvempaa vuorovaikutusta ja Vahvuuteni työyhteisössä. Kesto 1,5-2h. Lisäksi halutessanne liikuntahetki. Hinnat alk. 400€ + alv.24%.

Liikuntahetki:
Energisoiva liikuntahetki sopii kertaluontoisesti omaksi kokonaisuudekseen, osaksi hyvinvointi- tai koulutuspäivää tai pidempiaikaisesti vaikka viikottain toistuvaksi liikuntahetkeksi edistämään henkilöstön hyvinvointia ja terveyttä. Suosittuja liikuntahetken lajeja ovat olleet pehmeä jooga, liikkuvuuskuntopiiri, kehonhuolto ja kehonpainotreeni. Kesto 45 – 60min. Hinnat alk. 90€ + alv10%.

Henkilökohtainen valmennus tai lyhytterapia:
Haluaisitko yhteen hiileen puhaltavan tiimin, joka koostuu elämäänsä ja työhönsä tyytyväisestä henkilökunnasta? Henkilökohtainen valmennus ja/tai lyhytterapia koostetaan juuri teidän tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi ja voidaan toteuttaa myös etänä. Henkilökohtainen valmennus ja terapia onnistuvat myös suuremmille henkilöstömäärille yhteistyökumppaneiden avulla. Kesto 45 – 60min. / tapaaminen, 1 – 30 tapaamista/hlö. Hinnat alk. 55€ + alv.24% / tapaaminen.

Kaikki palvelut ovat vähennyskelpoisia (alv. 10/24%).

Ota yhteyttä!

    Scroll to Top