Life Coaching

Jokainen meistä on joskus seissyt elämässään risteyksessä, jossa ei oikein tiedä minne suuntaan pitäisi kääntyä. Elämän risteyksissä apu voi löytyä Life coaching -valmennuksesta. Valmennuksen aiheita voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, itsetunto-ongelmat, tunnesyöminen, rohkeuden lisääminen, tunnelukot, ura -tai opiskeluvalinnat, stressi, tulevaisuuden suunnitelmat tai se, että ei yksinkertaisesti tiedä mitä elämältä haluaa.

Life Coaching, toisin sanoen henkinen valmennus on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymistiedettä ja positiivista psykologiaa. Valmennuksen myötä opit tuntemaan itsesi ja vaikutusmahdollisuutesi paremmin, sekä oivallat kaiken tarpeellisen saavuttaaksesi tavoitteesi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Life Coaching, eli henkinen valmennus on osa Muutoksen Aika® -valmennuskokonaisuutta, jonka tarkempi sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaiselle valmennettavalle. Henkisen valmennuksen määrä valmennuskokonaisuudessasi määräytyy lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Henkisen valmennuksen tavoitteena on saada muutoksista pysyviä. Life Coaching voidaan toteuttaa myös omana valmennuksena, jolloin suositeltu tapaamismäärä on neljä tapaamista.

Yhden tapaamisen kesto on 60min. Valmennus voidaan toteuttaa etänä.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika® -valmennus Sinulle oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla jenni@muutoksenaika.fi tai puhelimitse 0442449917 ja sovitaan veloitukseton tapaaminen, joka voidaan toteuttaa kasvotusten tai esimerkiksi puhelimitse.  Veloitukseton tapaaminen ei velvoita jatkon osalta mihinkään.

Hinnasto

Henkilökohtaisen Muutoksen Aika® -valmennuksen tapaamiset alkaen 55€/kerta, kahdelle valmennuksen tapaamiset alkaen 38,50€/kerta/hlö

Life Coaching -valmennus x 4 tapaamista yht. 260€

Voit maksaa valmennuksen kuukausierissä. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla! 

Ota yhteyttä!