Life Coaching on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymistiedettä ja positiivista psykologiaa. Valmennuksen myötä opit tuntemaan itsesi ja vaikutusmahdollisuutesi paremmin, sekä oivallat kaiken tarpeellisen saavuttaaksesi tavoitteesi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.
Jokainen meistä on joskus seissyt elämässään risteyksessä, jossa ei oikein tiedä minne suuntaan pitäisi kääntyä. Elämän risteyksissä apu voi löytyä valmennuksesta. Valmennuksen aiheita voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, itsetunto-ongelmat, tunnesyöminen, rohkeuden lisääminen, tunnelukot, ura -tai opiskeluvalinnat, stressi, tulevaisuuden suunnitelmat tai se, että ei yksinkertaisesti tiedä mitä elämältä haluaa.

Life Coach -valmennuspaketti sisältää neljä tapaamista kahden kuukauden aikana. Yhden tapaamisen kesto on 60min.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika sopiva paikka Sinulle tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin tule tutustumaan Muutoksen Ajan tiloihin ja palveluihin maksuttomasti kahvikupin äärelle, jolloin istahdamme alas keskustelemaan Sinun tavoitteistasi ja katsomme yhdessä mikä palveluistamme voisi olla Sinulle paras vaihtoehto. Tutustuminen tiloihin ja palveluihin ei velvoita jatkon osalta mihinkään.

Life Coaching valmentajana Jenni

Mahdollista toteuttaa etävalmennuksena! Etävalmennus -25% normaalihinnasta.

Hinnasto

Voit valita maksutavaksi kertamaksun tai kuukausierän. Kertamaksun voit suorittaa laskulla tai voit maksaa paikan päällä yleisimmillä pankki -tai luottokorteilla. Kuukausieristä saat laskut sähköpostiisi.
Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla!