Life Coaching

Jokainen meistä on joskus seissyt elämässään risteyksessä, jossa ei oikein tiedä minne suuntaan pitäisi kääntyä. Elämän risteyksissä apu voi löytyä Life coaching -valmennuksesta. Valmennuksen aiheita voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, itsetunto-ongelmat, tunnesyöminen, rohkeuden lisääminen, tunnelukot, ura -tai opiskeluvalinnat, stressi, tulevaisuuden suunnitelmat tai se, että ei yksinkertaisesti tiedä mitä elämältä haluaa.

Life Coaching, toisin sanoen ratkaisukeskeinen valmennus tai mentaalivalmennus on valmennusta, jossa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymistiedettä ja positiivista psykologiaa. Valmennuksen myötä opit tuntemaan itsesi ja vaikutusmahdollisuutesi paremmin, sekä oivallat kaiken tarpeellisen saavuttaaksesi tavoitteesi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Life Coaching on osa Muutoksen Aika® -valmennuskokonaisuutta, jonka tarkempi sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaiselle valmennettavalle. Mentaalivalmennuksen määrä valmennuskokonaisuudessasi määräytyy lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Mentaalivalmennuksen tavoitteena on saada muutoksista pysyviä. Life Coaching voidaan toteuttaa myös omana valmennuksena, jolloin suositeltu tapaamismäärä on neljä tapaamista.

Yhden tapaamisen kesto on 60min. Valmennus voidaan toteuttaa etänä.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika® -valmennus Sinulle oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin voit varata veloituksettoman tutustumistapaamisen klikkaamalla tästä. Tutustuminen on maksuton, eikä sido jatkon osalta mihinkään.

Hinnasto (hinnat voimassa 31.12.2023 asti)

Henkilökohtaisen Muutoksen Aika® -valmennuksen tapaamiset alkaen 55€/kerta.

Life Coaching -valmennus x 4 tapaamista yht. 260€

Ota yhteyttä!