Life Coaching

Jokainen meistä on joskus seissyt elämässään risteyksessä, jossa ei oikein tiedä minne suuntaan pitäisi kääntyä. Elämän risteyksissä apu voi löytyä Life coaching -valmennuksesta. Valmennuksen aiheita voi olla esimerkiksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, itsetunto-ongelmat, tunnesyöminen, rohkeuden lisääminen, tunnelukot, ura -tai opiskeluvalinnat, stressi, tulevaisuuden suunnitelmat tai se, että ei yksinkertaisesti tiedä mitä elämältä haluaa.

Life Coaching, toisin sanoen ratkaisukeskeinen valmennus tai mentaalivalmennus on valmennusta, jossa hyödynnetään kognitiivista käyttäytymistiedettä ja positiivista psykologiaa. Valmennuksen myötä opit tuntemaan itsesi ja vaikutusmahdollisuutesi paremmin, sekä oivallat kaiken tarpeellisen saavuttaaksesi tavoitteesi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Life Coaching, eli mentaalivalmennus voidaan toteuttaa omana valmennuksenaan tai osana Muutoksen Ajan -valmennuskokonaisuuksia, joiden tarkempi sisältö suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaiselle valmennettavalle. Mentaalivalmennuksen määrä valmennuskokonaisuudessasi määräytyy lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Mentaalivalmennuksen tavoitteena on saada muutoksista pysyviä.

Life Coach -valmennustapaamisen kesto on 60min. Muutoksen Ajan valmennukset voidaan toteuttaa etänä.

Olen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen ja toimin yhdistyksen eettisen ohjeiston mukaisesti.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Ajan valmennus Sinulle oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin voit varata veloituksettoman tutustumistapaamisen klikkaamalla tästä. Tutustuminen on maksuton, eikä sido jatkon osalta mihinkään.

Suositus & hinnasto Life Coaching -valmennukselle:

Muutoksen Kerta

Muutoksen Alku

Ota yhteyttä!

    Scroll to Top