Yksityistilaisuudet

Polttarit, ystävien iltamat tai jotain muuta, johon kaipaisit tilan ja mahdollisesti myös ohjaajan/valmentajan?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Teidän tarpeisiin ja budjettiin sopiva tilaisuus: jenni@muutoksenaika.fi tai p. 044 244 9917.

Alla muutama esimerkki yksityistilaisuuksiin:

Viinijooga

Sisältö: tila 1,5h ajaksi käyttöönne ja 45min. joogaohjaus huomioiden otolliset hörppäysasanat. Huom! Lasien sisältö omasta takaa.

Hyödyt: Hauska ohjelmanumero esimerkiksi polttareihin. Nesteyttää kehoa ja rentouttaa mieltä. Sopii kaikille. Kesto: 1,5h sovittuna ajankohtana.

Missä: Muutoksen Ajan studiolla (max. 8hlö:ä)

Hinta: 149€ (sis.alv.)

Viiniä ja Valmennusta

Sisältö: valmennus yhdessä suunnitellusta aiheesta. Suosittu aihe on ollut Upea Minä! -Löydä sisäinen upeutesi ja vahvista itsetuntoasi. Huom! Lasien sisältö omasta takaa. Mahdollisuus sopia tarjoilusta.

Hyödyt: rento, mutta mahdollisesti erittäin voimistava ohjelmanumero esimerkiksi tyttöjen iltaan.

Kesto: 2h sovittuna ajankohtana.

Missä: Muutoksen Ajan studiolla (max. 10hlö:ä) tai esimerkiksi asiakkaan kotona, jolloin mahdolliset kilometrikorvaukset sovitaan erikseen.

Hinta: 249€ (sis.alv.)

Unelmakartta -workshop

Sisältö: pysähdytään omien unelmien äärelle luomaan oma polkusi kohti omannäköistä elämääsi. Henkilökohtainen unelmakartta auttaa Sinua kirkastamaan ja vahvistamaan tavoitteitasi ja vie Sinua kohti unelmiasi. Sisältää unelmakarttoihin tarvittavat materiaalit. Mahdollisuus sopia tarjoilusta.

Hyödyt: Voimistava ja vahvistava ohjelmanumero esimerkiksi ystävysten yhteiseen päivään.

Kesto: 3h sovittuna ajankohtana.

Missä: Muutoksen Ajan studiolla (max. 10hlö:ä) tai esimerkiksi asiakkaan kotona, jolloin mahdolliset kilometrikorvaukset sovitaan erikseen.

Hinta: 349€ (sis.alv.)

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Teidän tarpeisiin ja budjettiin sopiva tilaisuus:

jenni@muutoksenaika.fi

p. 044 244 9917