Personal Training

Haluaisitko olla energinen ja aikaansaava? Pysyä terveenä, kohottaa kuntoa tai ehkäistä kiputiloja? Kenties saada helpotusta vaihdevuosioireisiin, päästä hyväkuntoisena eläkkeelle tai pystyä sitomaan omat kengännauhat? Oli tavoitteesi mikä tahansa, minä autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi!

Personal training on aina henkilökohtainen valmennus ja suunnitellaan täysin Sinulle sopivaksi, huomioiden lähtökohtasi ja tavoitteesi. Iälläsi, kunnollasi tai koollasi ei ole merkitystä, valmennus tehdään juuri Sinulle sopivaksi.

Valmennus sisältää valmennuspaketista riippuen ja halutessasi lihaskuntotestit, henkilökohtaisesti ohjattua liikuntaa Lohjan ympäristössä tai etäyhteydellä, henkilökohtaisesti suunnitellut liikuntasuunnitelmat -ja ohjelmat, sekä ohjelmien päivitykset, ravitsemusohjausta, mentaalivalmennusta, sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennusta. Tarkempi sisältö suunnitellaan aina henkilökohtaisesti.

Henkilökohtaisen valmennustapaamisen kesto on 60min. Muutoksen Ajan valmennukset voidaan toteuttaa etänä.

KAHDELLE VALMENNUS

Haluaisitko lähteä kohti muutoksia ystäväsi, puolisosi tai vaikka naapurisi kanssa? Jos teillä on suurin piirtein samanlaiset lähtökohdat ja tavoitteet, niin valmennus kahdelle on Teille oiva vaihtoehto. Tällöin hinnasta vähennetään -30%/hlö.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Ajan valmennus Sinulle / Teille oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle / Teille paras valmentaja, niin voit varata veloituksettoman tutustumistapaamisen klikkaamalla tästä. Tutustuminen on maksuton, eikä sido jatkon osalta mihinkään.

Suositus & hinnasto personal training:

Muutoksen Aika® 

Muutoksen Vuosi

Voit maksaa valmennuksen kuukausierissä. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla! 

Ota yhteyttä!

    Scroll to Top