HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtaisessa valmennuksessa, eli personal training ‘issa paikalla ovat vain Sinä ja valitsemasi henkilökohtainen valmentajasi, eli personal trainer. Tiloissa ei ole samanaikaisesti ketään muita, joten saat rauhan keskusteluille ja harjoittelullesi.

Valmennus räätälöidään täysin Sinulle sopivaksi, huomioiden lähtökohtasi ja tavoitteesi. Iälläsi, kunnollasi tai koollasi ei ole mitään merkitystä, meille kaikki ovat tervetulleita.

On tavoitteesi sitten parempi terveys, energisempi arki, kunnon kohotus, elämäntapamuutos, kiputilojen hallinta tai ehkäisy, hyväkuntoisena eläkkeelle, helpotus vaihdevuosioireisiin tai painonhallinta, niin me autamme Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi!

Henkilökohtainen valmennus sisältää lähtötasosta ja tavoitteista riippuen liike -ja lihaskuntotestit ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamiskerralla, henkilökohtaisesti ohjattua harjoittelua Muutoksen Ajan tiloissa tai asiakkaan toiveista esimerkiksi ulkona, henkilökohtaisesti suunnitellut liikuntasuunnitelmat -ja ohjelmat, sekä ohjelmien päivitykset, ravitsemusohjausta, henkistä valmennusta, sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennusta. Tarkempi sisältö räätälöidään asiakkaan kanssa aina henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisen valmennustapaamisen kesto on 75min.

KATSO LAHJAKORTTITARJOUKSEMME JOULUUN: https://holvi.com/shop/muutoksenaika/section/personal-trainer-tarjoukset/

 KAHDELLE VALMENNUS

Haluaisitko lähteä kohti muutoksia ystäväsi, puolisosi tai vaikka naapurisi kanssa? Jos teillä on suurin piirtein samanlaiset lähtökohdat ja tavoitteet, niin valmennus kahdelle on Teille oiva vaihtoehto. Tällöin hinnasta vähennetään -35%/hlö.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika sopiva paikka Sinulle tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin tule tutustumaan Muutoksen Ajan tiloihin ja palveluihin maksuttomasti kahvikupin äärelle, jolloin istahdamme alas keskustelemaan Sinun tavoitteistasi ja katsomme yhdessä mikä palveluistamme voisi olla Sinulle paras vaihtoehto. Tai tule kokeilemaan miltä tuntuu harjoitella valmentajan kanssa ja varaa itsellesi tutustumistunti hintaan 29€ tai kahdelle hintaan 38€. Tutusminen tiloihin ja palveluihin, tai tutustumistunti eivät velvoita jatkon osalta mihinkään.

Hinnasto

Voit valita maksutavaksi kertamaksun tai kuukausierän. Kertamaksun voit suorittaa laskulla tai voit maksaa paikan päällä yleisimmillä pankki -tai luottokorteilla. Kuukausieristä saat laskut sähköpostiisi. Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla!