Personal Training

PERSONAL TRAINING

Haluaisitko olla energinen ja aikaansaava? Pysyä terveenä, kohottaa kuntoa tai ehkäistä kiputiloja? Kenties saada helpotusta vaihdevuosioireisiin, päästä hyväkuntoisena eläkkeelle tai pystyä sitomaan omat kengännauhat? Oli tavoitteesi mikä tahansa, minä autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi!

Personal training on yhtä kuin Muutoksen Aika® -valmennus. Se on aina henkilökohtainen valmennus ja suunnitellaan täysin Sinulle sopivaksi, huomioiden lähtökohtasi ja tavoitteesi. Iälläsi, kunnollasi tai koollasi ei ole merkitystä, valmennus tehdään juuri Sinulle sopivaksi.

Valmennus sisältää lähtötasosta ja tavoitteista riippuen liike -ja lihaskuntotestit ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamiskerralla, henkilökohtaisesti ohjattua liikuntaa Lohjan ympäristössä tai etäyhteydellä, henkilökohtaisesti suunnitellut liikuntasuunnitelmat -ja ohjelmat, sekä ohjelmien päivitykset, ravitsemusohjausta, henkistä valmennusta, sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennusta. Tarkempi sisältö suunnitellaan aina henkilökohtaisesti.

Henkilökohtaisen valmennustapaamisen kesto on 60min. Muutoksen Aika® -valmennus voidaan toteuttaa etänä.

KAHDELLE VALMENNUS

Haluaisitko lähteä kohti muutoksia ystäväsi, puolisosi tai vaikka naapurisi kanssa? Jos teillä on suurin piirtein samanlaiset lähtökohdat ja tavoitteet, niin valmennus kahdelle on Teille oiva vaihtoehto. Tällöin hinnasta vähennetään -30%/hlö.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika® -valmennus Sinulle oikea valmennus tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla jenni@muutoksenaika.fi tai puhelimitse 0442449917 ja sovitaan veloitukseton tapaaminen, joka voidaan toteuttaa kasvotusten tai esimerkiksi puhelimitse.  Veloitukseton tapaaminen ei velvoita jatkon osalta mihinkään.

Hinnasto

Henkilökohtaisen valmennuksen tapaamiset alkaen 49€/kerta, kahdelle valmennuksen tapaamiset alkaen 34,30€/kerta/hlö

Voit maksaa valmennuksen kuukausierissä. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla! 

Ota yhteyttä!