HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtaisessa valmennuksessa, eli personal training ‘issa paikalla ovat vain Sinä ja valitsemasi henkilökohtainen valmentajasi, eli personal trainer. Tiloissa ei ole samanaikaisesti ketään muita, joten saat rauhan keskusteluille ja harjoittelullesi.

Valmennus räätälöidään täysin Sinulle sopivaksi, huomioiden lähtökohtasi ja tavoitteesi. Iälläsi, kunnollasi tai koollasi ei ole mitään merkitystä, meille kaikki ovat tervetulleita.

On tavoitteesi sitten parempi terveys, energisempi arki, kunnon kohotus, elämäntapamuutos, kiputilojen hallinta tai ehkäisy, hyväkuntoisena eläkkeelle, helpotus vaihdevuosioireisiin tai painonhallinta, niin me autamme Sinua saavuttamaan tavoitteesi pysyvästi!

Henkilökohtainen valmennus sisältää lähtötasosta ja tavoitteista riippuen liike -ja lihaskuntotestit ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamiskerralla, henkilökohtaisesti ohjattua harjoittelua Muutoksen Ajan tiloissa tai asiakkaan toiveista esimerkiksi ulkona, henkilökohtaisesti suunnitellut liikuntasuunnitelmat -ja ohjelmat, sekä ohjelmien päivitykset, ravitsemusohjausta, henkistä valmennusta, sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennusta. Tarkempi sisältö räätälöidään asiakkaan kanssa aina henkilökohtaisesti. Henkilökohtaisen valmennustapaamisen kesto on 75min.

 KAHDELLE VALMENNUS

Haluaisitko lähteä kohti muutoksia ystäväsi, puolisosi tai vaikka naapurisi kanssa? Jos teillä on suurin piirtein samanlaiset lähtökohdat ja tavoitteet, niin valmennus kahdelle on Teille oiva vaihtoehto. Tällöin hinnasta vähennetään -35%/hlö.

Jos jäit vielä miettimään, onko Muutoksen Aika sopiva paikka Sinulle tai onko Muutoksen Ajan valmentaja juuri Sinulle paras valmentaja, niin tule tutustumaan Muutoksen Ajan tiloihin ja palveluihin maksuttomasti kahvikupin äärelle, jolloin istahdamme alas keskustelemaan Sinun tavoitteistasi ja katsomme yhdessä mikä palveluistamme voisi olla Sinulle paras vaihtoehto. Tai tule kokeilemaan miltä tuntuu harjoitella valmentajan kanssa ja varaa itsellesi tutustumistunti hintaan 29€ tai kahdelle hintaan 38€. Tutusminen tiloihin ja palveluihin, tai tutustumistunti eivät velvoita jatkon osalta mihinkään.

Hinnasto

Voit valita maksutavaksi kertamaksun, kuukausimaksun tai Muutoksen Aika luoton. Kertamaksun voit suorittaa laskulla tai voit maksaa paikan päällä yleisimmillä pankki -tai luottokorteilla. Kuukausimaksussa ja Muutoksen Aika luotossa saat laskut sähköpostiisi. Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja korteilla! 

Kuukausimaksussa maksuerät jaetaan valmennuksen keston mukaisesti kuukausieriin. Kuukausimaksu on kuluton ja koroton tapa panostaa omaan terveyteesi. Jos valitset esimerkiksi 12 tapaamisen valmennuksen ja tapaamiset päätetään jakaa 6kk ajalle, voit maksaa valmennuksesi 6 x 198€ = 1188€.

Muutoksen Aika luotolla saat maksettua valmennuksesi sinulle sopivissa erissä. Muutoksen Aika luotto on koroton tapa panostaa omaan terveyteesi. Muutoksen Aika luoton kertaluontoiset perustamiskulut ovat 29€ + laskutuslisä 2,90€/lasku. 6 ja 12 tapaamisen valmennukset voit maksaa 12 erässä, 24 ja 48 tapaamisen valmennukset voit maksaa jopa 18 erässä. Jos valitset esimerkiksi 12 tapaamisen valmennuksen, voit maksaa valmennuksesi 12 x 99€ = 1188€. Luottoon lisätään 29€ perustamiskulut, sekä laskutuslisä 2,90€/lasku, eli luoton kokonaiskustannukset ovat 1251,80€. Muutoksen Aika luotto voidaan myöntää henkilölle seuraavin ehdoin: vähintään 18 vuoden ikä, säännölliset tulot, Suomen väestörekisterissä, ei maksuhäiriömerkintöjä (luottotiedot tarkistetaan). Kysy lisää info@muutoksenaika.fi / p. 044 244 9917.