Ryhmävalmennukset

Mentaalivalmennuksen koulutus hyvinvointialan ammattilaisille!

Haluatko saada uusia työkaluja, joiden avulla saat asiakkaasi saavuttamaan tavoitteensa? Haluatko osata valmentaa kokonaisvaltaisemmin? Haluatko laajentaa osaamistasi mentaalivalmennuksen puolelle? Haluatko olla parempi työssäsi? Haluatko, että asiakkaasi onnistuvat?
Jos vastasit kyllä, lue lisää tästä!

Muutoksen Aika® ryhmävalmennus keväällä 2024!

Haluaisitko syömisesi olevan säännöllistä ja ravitsevaa? Oppia herkuttelemaan hyvällä omatunnolla sopivia määriä? Haluaisitko liikunnan olevan osa arkeasi? Haluaisitko saada mielesi mukaan muutoksiin, jotta muutokset olisivat pysyviä? Nämä kaikki ja paljon muuta on koostettu kevään 2024 ryhmävalmennukseen! Ryhmätapaamisten lisäksi kaksi (2) henkilökohtaista tapaamista, jolloin keskitymme sinulle tärkeisiin aihealueisiin!

Ennakkovaraajan hinta voimassa 31.12.2023 asti! Lue lisää ja varaa oma paikkasi kertamaksulla tai osamaksulla: Ryhmävalmennuksen lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä!

Kesän 2024 ulkotreenit!

Kesällä 2024 liikutaan taas pienellä porukalla Muutoksen Ajan pihapiirissä. Ryhmä sopii kaiken kuntoisille. Lisätiedot myöhemmin.
Oletko kiinnostunut ensi kesän ryhmästä? Ota yhteyttä sähköpostilla jenni@muutoksenaika.fi tai alla olevalla lomakkeella, niin ilmoitan sinulle heti kun ryhmän aikataulut ovat valmiit ja ryhmä on varattavissa.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai s-postilla jenni@muutoksenaika.fi

Ota yhteyttä!