Ryhmävalmennukset

Muutoksen Aika® pienryhmä vie sinut etänä kohti elämäntapamuutosta!

Haluatko jaksaa paremmin? Haluaisitko syödä terveyttä edistävästi tai haluaisitko lisätä liikettä elämääsi? Oletko huomannut, että tiukat dieetit eivät toimi ja nyt haluat tehdä asiat toisin? Tai oletko ensi kertaa muuttamassa elintapojasi? Jos olet ensikertalainen, niin hyvä! Se kannattaa nimittäin tehdä vain kerran, ei jojoillen. Tämä ryhmä on sinulle, joka haluaa muutosta elämäänsä! Tämä ryhmä on sinulle, joka haluaa, että muutos on pysyvää!

Ryhmän sisältö:

☀️ Käymme läpi terveyttä edistävän syömisen päälinjat
☀️ Opit koostamaan omannäköisiä esimerkkiruokavalioita avustuksellani
☀️ Suunnittelet omaan elämäntilanteeseesi sopivan liikunnan viikkosuunnitelman ohjeistuksen pohjalta
☀️ Saat useampia kotitreeniin sopivia ohjelmia (mm. kuminauhatreeni, kehonpainotreeni, liikkuvuusharjoitus, kehonhuolto) ja aloittelijalle sopivan kuntosaliohjelman
☀️ Ravitsemuksen ja liikunnan lisäksi aiheina mm. miksi laihduttaminen ei kannata, stressi, uni, jarruttavat uskomukset, elämäntapamuutoksen kompastuskivet, itsetunto, tunnesyöminen, tavoitteen oikeaoppinen asettelu ja motivaatio

Palautteita pilottiryhmän valmennuksesta keväältä 2022:

”Ryhmävalmennus oli mahtava!”

”Paljon vinkkejä syömiseen ja rytmin noudattamiseen! Sain herätyksen siihen, että henkisellä hyvinvoinnilla on suuri vaikutus kaikkeen!”

”Ihana valmentaja joka ei ”aja” tiukkaa dieettiä, vaan oikeasti keskitytään ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Tuli tunne, että välität oikeasti meidän hyvinvoinnista ja haluat jakaa oppejasi. Kiitos!!”

”Kiitos Jenni! Tämä oli hyvä valmennus!”

”Eväitä jatkaa elämäntapamuutosta ja muuttaa omaa ajattelutapaa positiivisempaan suuntaan ja olla itselle armollinen.”

”Jenni, olet persoonana kannustava ja kunnioittava.”

”Huomasin ajatusten muuttuneen ja sieltä tuli oivalluksia. Muita oli ihana kuunnella ja samanlaisten asioiden kanssa painittiin. Tapaamiset oli sopivin väliajoin, että ehti sulatella.”

Ryhmä tapaa ETÄNÄ 6.9. – 29.11.2022 joka toinen tiistai klo 19.00-20.30 (+30min, eli klo 21. asti mahdollisille kysymyksille esim. liikuntaohjelmista) Yhteensä 7 tapaamista. 

Tapaamisilla ei liikuta, vaan liikunta toteutetaan omatoimisesti. Liikunta ei ole pakollista. Ruokia ja/tai osallistujia ei punnita. Ryhmä tähtää laihduttamisesta ja kieltolistoista luopumiseen. Etätapaamisilla kamerasi voi olla halutessasi suljettu.

Olen ohjannut lukuisia elämäntapamuutosryhmiä livenä, mutta nyt olen koostanut tärkeimmät asiat tähän etänä toteutettavaan valmennukseen. Ryhmään mahtuu max. 10hlö:ä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Min. 5 osallistujaa, jotta ryhmä toteutuu.

Hinta 199€. Voit maksaa halutessasi kolmessa erässä (3 x 66,33€=199€).

100% pilottiryhmään osallistuneista olivat erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmennukseen!

100% pilottiryhmään osallistuneista olivat erittäin tyytyväisiä ryhmän valmentajaan (Jenniin)!

100% pilottiryhmään osallistuneista olivat erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmennuksen sisältöön ja aiheisiin!

Varaa oma paikkasi tai kysy lisää s-postilla jenni@muutoksenaika.fi

Ota yhteyttä!