Ryhmävalmennukset

Muutoksen Aika® pienryhmä vie sinut kohti elämäntapamuutosta! Seuraava ryhmä alkaa tiistaina 7.3.2023. Ryhmä toteutetaan hybridinä. Varaa oma paikkasi pian!

Haluatko jaksaa paremmin? Haluatko syödä terveyttä edistävästi tai haluatko lisätä liikettä elämääsi? Tai oletko huomannut, että tiukat dieetit eivät toimi ja nyt haluat tehdä asiat toisin? Tämä ryhmä on sinulle, joka haluaa muutosta elämäänsä! Tämä ryhmä on sinulle, joka haluaa, että muutos on pysyvää!

Ryhmän sisältö:

  •  Käymme läpi terveyttä edistävän syömisen päälinjat
  • Opit koostamaan omannäköisiä esimerkkiruokavalioita avustuksellani
  • Suunnittelet omaan elämäntilanteeseesi sopivan liikunnan viikkosuunnitelman ohjeistuksen pohjalta
  • Saat useampia kotitreeniin sopivia ohjelmia (mm. kuminauhatreeni, kehonpainotreeni, liikkuvuusharjoitus, kehonhuolto) ja aloittelijalle sopivan kuntosaliohjelman
  • Ravitsemuksen ja liikunnan lisäksi aiheina mm. miksi laihduttaminen ei kannata, stressi, uni, jarruttavat uskomukset, elämäntapamuutoksen kompastuskivet, itsetunto, tunnesyöminen, tavoitteen oikeaoppinen asettelu ja motivaatio

Palautteita ryhmästä:

”Ryhmävalmennus oli mahtava!”

”Paljon vinkkejä syömiseen ja rytmin noudattamiseen! Sain herätyksen siihen, että henkisellä hyvinvoinnilla on suuri vaikutus kaikkeen!”

”Ihana valmentaja joka ei ”aja” tiukkaa dieettiä, vaan oikeasti keskitytään ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Tuli tunne, että välität oikeasti meidän hyvinvoinnista ja haluat jakaa oppejasi. Kiitos!!”

”Kiitos Jenni! Tämä oli hyvä valmennus!”

”Eväitä jatkaa elämäntapamuutosta ja muuttaa omaa ajattelutapaa positiivisempaan suuntaan ja olla itselle armollinen.”

”Jenni, olet persoonana kannustava ja kunnioittava.”

”Huomasin ajatusten muuttuneen ja sieltä tuli oivalluksia. Muita oli ihana kuunnella ja samanlaisten asioiden kanssa painittiin. Tapaamiset oli sopivin väliajoin, että ehti sulatella.”

Ryhmä tapaa hybridinä 7.3. – 30.5.2023 joka toinen tiistai klo 19.00-20.30 (+30min, eli klo 21. asti mahdollisille kysymyksille esim. liikuntaohjelmista) Yhteensä 7 tapaamista. Livetapaamiset ovat Toimintakeskus Harjulassa, osoitteessa Kullervonkatu 7, 08100 Lohja. Tapaamisille pääset mukaan myös etänä Zoomin kautta. Tapaamisista saat tallenteen, joka on katsottavissa aina seuraavaa tapaamista edeltävään iltaan asti.

Tapaamisilla ei liikuta, vaan liikunta toteutetaan omatoimisesti. Liikunta ei ole pakollista. Ruokia ja/tai osallistujia ei punnita. Ryhmä tähtää laihduttamisesta ja kieltolistoista luopumiseen. Etätapaamisilla kamerasi voi olla halutessasi suljettu.

Olen ohjannut lukuisia ihmisiä kohti elämäntapamuutosta ja nyt olen koostanut tärkeimmät asiat tähän hybridinä toteutettavaan ryhmävalmennukseen. Ryhmään mahtuu max. 10hlö:ä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Min. 5 osallistujaa, jotta ryhmä toteutuu.

Ryhmävalmennuksen hinta vain 199€! Voit maksaa halutessasi kolmessa erässä (3 x 66,33€ = 199€).

100% ryhmään osallistuneista olivat erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmennukseen!

100% ryhmään osallistuneista olivat erittäin tyytyväisiä ryhmän valmentajaan (Jenniin)!

100% ryhmään osallistuneista olivat erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä valmennuksen sisältöön ja aiheisiin!

Varaa oma paikkasi tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai s-postilla jenni@muutoksenaika.fi

Ota yhteyttä!